Lehet 12 évesnek kontaklencse?
Csak 18 év felettieknek lehet , de ennek megvan az ára...
Annál jobb a szemüveg , sokféle színből válogathat a kisfiú. Biztos talál neki valót.. A szemüveg sokkal olcsóbb is. Olyan 9000 ft lehet.
Lehet 12 évesnek is, ismerek olyat, mivel sportol rendszeresen. Tudja használni, berakni, kivenni minden nap, elég érett hozzá. De a legtöbb 12 éves szerintem nem ilyen. Sokan még kezet sem mosnak wc után... ha kézmosás nélkül nyúlkálna a szemébe igencsak gyakran fertőzést kapna, meg is vakulhat tőle.
Te 10ezerért rendelsz 1 hónapra? Az marha drága. Nekem fél éves adag kerül annyiba. Internetről rendelve. De az első dobozzal mindenképp optikusnál kell venni, mert ott adnak próbalencsét.
Első komment: Ki mondta hogy fiú...? Amúgy meg azért akar kontklencsét mert nem kell neki szemüveg... mindenki csúfolja az osztályban mert ő az egyedüli szemüveges.. és azért kéne neki kontaklencse..
Második kommentelő: Nagyon szépen köszönöm,ez hasznos információ volt az előbbivel ellentétben.. És még annyi hogy hol lehet ilyen olcsón rendelni..
Googleban szoktam rákeresni a lencse márkámra, és ott rendelem ahol a legolcsóbb. Több oldal is van.
[link] - egyik kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!