Szeretnék egy teljes körű szemvizsgálatot, hova mehetek ezzel?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódom a szemeim miatt, és szeretném magam megnyugtatni, hogy minden rendben van. Igazából nincs konkrét tünetem, csak a szemfáradtság, de akkor lennék teljesen nyugodt, ha egy orvos alaposan megvizsgálna. Ha elmegyek szemészetre ezt megteszik? Vagy beutaló kell? Rövidlátó vagyok, de pl látótérvizsgálatot még sosem végeztek rajtam, bár nincs glaucomás a családban, de mint már említettem a saját nyugalmam miatt kellene.. 19/L2012. júl. 1. 16:26
1/3 anonim válasza:
Igen, az sztk-s szemészeten megcsinálják. De nem kényre-kedvre. Vagyis nem úgy, hogy te kitalálsz vizsgálatokat, ők meg elvégzik. Mondd el a panaszodat a szemészorvosnak, és ő tudni fogja, mit csináljon. Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak e téren. Csak bízzál meg benne...Ja, beutaló nem kell, csak időpontot kell kérni. Sürgős esetben azonnal.
2/3 A kérdező kommentje:
De nincs semmi komoly panaszom, pont az lenne a lényeg, hogy kényre-kedvre elvégeznek minden alapvizsgálatot. :) De kinéztem egy magánkórházat, egy 20 perces vizit 12500Ft, szerintem befizetek rá, ennyit megér évente-kétévente a saját nyugalmam :) Bár azt nem írják, hogy a "fizikális vizsgálat"ba milyen vizsgálatok tartoznak bele...
2012. júl. 1. 16:58
3/3 anonim válasza:
Menj el egy lézerklinikára, ha pl. pesti vagy optik-med, ott mindent megnéznek, ráadásul ingyen, ha azt mondod, műtétet akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!