Tavasszal vettem és azt mondták hogy 10.000ből ki tudnak hozni egy szemüveget az akciós keretek közül.
Én egy márkásat választottam végül is, ez másfajta akció volt és így fizettem 22.000-et.
Kedves Kérdező!
Én semmiképp nem vásárolnék szemüveget szupermarket polcairól! Mindenkinek egyediek a fizikális és egészségügyi paraméterei. Nem lehet megfelelő egy tucatárú. Jó példa a napszemüveg. Nagyon sok csupán egy sötét műanyag, esetleg üveg. Mely nem véd meg a káros napsugaraktól. Sőt! Mivel a pupilla kitágul a gagyi sötétített szemüveg mögött (is) még több káros sugarat enged be a szembe.
Egy rossz dioptriás szemüveg is ronthatja a szemet!
Vannak egyedi igények is. Fontos a méretre készítés, hiszen a szemtengely közép mindenkinek egyedi méret. De speciális igények is akadnak. Nekem pl. cilinderes szemüvegem van.
Ha Budapesti vagy ajánlanám a Mester utcában található nagyon profi, ám olcsó szemüvegest. A 4-6-os villamostól 30 méter a Mester utca elején. A cég nevét nem tudom.
Én az évek alatt már harmadik szemüvegemet készíttettem ott. Legutóbb kb. 3 éve. Akkor 27 ezerbe került. 1,5-es, cilinderes, fényre sötétedő, karcolásálló lencsével, modern, de nem márkás kerettel. /amúgy a kutya nem látja, hogy márkás a keret vagy sem :-)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!