Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Van olyan szemrendellenesség...

Van olyan szemrendellenesség amely ilyen tünetekkel jár?

Figyelt kérdés
A dolgokat távolinak,kicsinek érzékeli , vagy éppen "kinagyítottnak" vagy ezek váltakoznak. Lehet ám ,hogy az egész csupán hülyeség mert régen álmodtam egyszer ilyet és annyira rossz volt ,hogy még mindig eszembe jut néha. Aztán mikor felkeltem szédültem talán de akkor is valami ilyesmi volt. De lehet ,hogy csak valami gyerek lázálomvolt , mert talán beteg voltam vagy megnyomtam a szemem alvás közbe , vagy nagyon lement a vérnyomásom esetleg valami gyógyszert szedtem. Nemtudom. Azóta nem volt és remélem nem is lesz. Mi lehetett ez?

2012. jún. 13. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Az időskori Makula Degeneráció nedves formájánál (ami a ritkább eset) az első tünet a torz látás, és ez társulhat olyan tünetekkel is, hogy a látótér középső részén vagy nagyobbnak, vagy kisebbnek látják a dolgokat ("gödör effektus").
2012. jún. 14. 13:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Azthiszem nem ez lehetett mert kb 10 éves voltam és még látok ...
2012. jún. 15. 01:22
 3/3 A kérdező kommentje:
De köszi a választ. Egyéb tipp?
2012. jún. 15. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!