Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez szemárpa kezdete lenne?

Ez szemárpa kezdete lenne?

Figyelt kérdés

Délelőtt észrevettem, mintha lenne valami a szemhéjamon. Közvetlen az alsó szempilláim tövében van egy szinte tűhegynyi kis dudor. De nincs elszíneződve, nem piros, nem fáj.

Nem szoktam magam sminkelni, de tegnap este kiptróbáltam egy régebbi (még nem romlott, szavatosságát őrző) alapozómat és púdert. Mindkettőt egyetlen egyszer használtam ezelőtt és nem volt akkor semmi gyulladásom. Kb 2 óra múlva mostam le egy szembarát lemosókendővel, ami teljesen új volt.

Nagyon nem szeretnék árpát kapni, mert nemsokára esküvőre megyek.

#szemárpa #szempilla töve
2012. jún. 13. 16:28
 1/1 Nyitrai János válasza:
100%
Nekem is a szempillám tövében volt nemrég Árpa kétszer is ugyanott mert általában ott szokottt igen gyakran jelentkezni. Ha a sminket gyanítod akkor lehet h valami olyan anyagot tartalmazott amire talán allergiás vagy szerintem ezzel fordulj orvoshoz vagy kérdezd ki hozzáértő szakember véleményét! Ha árpád lenne akkor előtte viszketne vagy irritálna szval nem iztos h ez az! CSAK EGYET TUDOK ALJÁNLANI: FORDULJ ORVOSHOZ!!!!! 8LIKE HA HASZNOS VOLT LÉGYSZI9 :)
2013. jún. 25. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!