Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől alakul ki néha árpa...

Mitől alakul ki néha árpa mindig ugyanazon a szememen?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy akkor szokott (ritkán de így egy év alatt olyan 3-4x talán - és régebben nem volt ilyen) amikor nem alszom ki magam és nagyon fáradt vagyok. De lehet hogy koszos volt a kezem és azzal odanyúltam, de mindig a bal szemem aljának a közepén. Ott is a peremen. Kicsi nagyon és csak viszket, mindig elmúlik 1 vagy 2 nap alatt. Mindig reggelre jön ki. 20 éves fiú vagyok. Kajától is lehet vagy mitől?

2012. jún. 11. 07:40
 1/3 A kérdező kommentje:
ma 4 óránál kevesebbet aludtam és így lett..
2012. jún. 11. 07:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Délután 6 körül el is múlt :o
2012. jún. 11. 21:24
 3/3 anonim válasza:
ételtől semmiképpen nem keletkezhet árpa. Inkább jobban elképzelhető, hogy kicsit poros, piszkos volt a kezed, véletlenül megtörölted vele a szemed. Ezt olyan hirtelen csinálod, hogy észre sem veszed, Esetleg kenketed krémmel. Mindig mosd meg a kezed, mielőtt a szemedhez nyúlnál! Vannak azonban olyan esetek is, amikor feldagad a szem az árpától, ezt pedig szemcseppel, és krémmel tüntetheted el.
2012. jún. 15. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!