Szerintetek a szem fáradtságán segíthet kicsit a Visine?
Figyelt kérdés
3 hete szültem, de eddig még nem sikerült kialudni magam rendesen. Tudom, h nem tesz csodát semmi, csak az alvás, de a szemcsepp segíthet némileg a megfáradt szememen? Kicsit felélénkíti?2012. jún. 9. 19:10
1/3 anonim válasza:
a Visine jó érzés a szemnek nagyon, de azért csak jobb lenne aludnod egy jót.
2/3 anonim válasza:
könnyen rászokik a szervezet ezekre a cseppekre, aztán meg azért kell orvoshoz járni, hogy ne kelljen használni.
Lehet kapni olyan krémet, ami szem alá kenhető, és frissítő hatású. Régebben Avonnál volt, de szerintem gyógyszertárban vagy drogériában lehet kapni ilyesmit.
3/3 anonim válasza:
ja.. én is rászoktam, minden reggel cseppentek. nélküle száraz marad a szemem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!