Normális ez a fájdalom? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredtem, hogy be van gyulladva a szemem, mert iszonyú, ége ő érzésem volt. Elmentem szemészhez, és kiderült hogy valami idegen test került bele, ami felsértette a hámréteget. Szépen kipiszkálta, bekötötte, és felírt egy kenőcsöt. Azt mondta, holnap levehető a kötés. Mégis, mindez reggel történt, de a szemem még mindig ugyanúgy fáj, mint akkor, holott az idegen testet eltávolította. Ez mit jelenthet? Talán van benne még egy ilyen? Vagy normális, hogy a sérült rész ennyire fájjon?2012. jún. 7. 16:12
1/4 anonim válasza:
Kell egy pár nap mire meggyógyul. Kitartás.
2/4 anonim válasza:
Kenegesd, a kenőccsel, hogy minél előbb behámosodjon a szaruhártyád.
3/4 anonim válasza:
A szaruhártya sérülése iszonyatosan tud fájni, nekem is volt, kell 1-2 np mire elmúlik, bár én akkor kaptam cseppet a szemembe, ami érzéstelenítette, neked nem csepegtetett bele mielőbb bekötötte?
4/4 A kérdező kommentje:
Hát azelőtt csepegtetett, mielőt neliállt volna kipiszkálni, utána jobb volt. Utána is rakott bele valami cseppet, és bekente kenőccsel. Csak azt nem értem, ha már kijött az a valami, akkor hogy-hogy ugyanúgy szúr és éget? Már lassan a falat kaparom, és ez még csak ma reggel történt.
2012. jún. 7. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!