Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » SOS, ellátnak így?

SOS, ellátnak így?

Figyelt kérdés

Elég durva szemherpeszem van, viszont ahol albérletben élek, nincs ide szóló lakcímigazoló kártyám, mert a főbérlő nem hajlandó bejelenteni!Ebben az esetben ügyeletre menjek, vagy hova? Állandó lakcímem 200 km-re van!

Köszönöm a segítséget!

#ellátnak
2012. jún. 6. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ideiglenes lakcímed ott van ahol most laksz? Mondjuk az én párom is 300 km-re lakik az otthonától és mindig az én orvosomhoz megyünk. Nem volt gondunk ezzel még sose. Szerintem menj el és kérdezd meg egy próbát megér vagy menj el sürgősségire!
2012. jún. 6. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:
A kerületi házi orvosnak, és az ügyeletnek el kell látnia. Ha a háziorvos úgy látja jónak, tovább küld szakrendelésre.
2012. jún. 6. 08:48
 3/5 A kérdező kommentje:

"Ideiglenes lakcímed ott van ahol most laksz?"

Nem, az ideiglenes lakcím kártyám már lejárt 1 éve, az is máshova szólt! Úgyhogy most nincs ideiglenes lakcím kártyám!

Köszönöm a válaszaitokat!

2012. jún. 6. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Sürgősségi és ügyeleten kötelező ellátni téged! Menj nyugodtan jobbulást!
2012. jún. 6. 08:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, elláttak! Nem a sürgősségin, hanem bemehettem a szemészetre, ráadásul elsőnek hívtak be! :) Köszönöm szépen Nektek!
2012. jún. 6. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!