Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez most miért van? Lehet hogy...

Ez most miért van? Lehet hogy rosszat adtak?

Figyelt kérdés
kontaktlencsés vagyok bal oldadli 5,5 jobb oldali 5,25. De a bal oldalival igy is kicsit rosszabbul látok. Most voltam venni lencsét pénteken és azt vettem észre hogy most a jobbal látok rosszul. Kicseréltem a 2 lencsét hátha összecseréltem akkor viszont a ballal nagyon rosszul láttam a jobbal pedig nagyon élesen tehát nem cseréltem fel a 2 oldalt. Akkor csak is az optikában cserélhették el, kerestem a dobozát a kukában is de nem találtam meg. Nem hinném hogy a szemem romlott vna mert előtte nap még a régi lencsébe jól láttam. Kétségbe vagyok esve.

2012. máj. 28. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Előfordulnak lencsecserés dolgok. Volt olyan, h a doki volt olyan Béla, hogy plusz-ost írt mínuszos helyett. Nem tetted véletlenül fordítva? Úgyértem, h a lencse megfordult és a jó szemeden van csak fordítva?
2012. máj. 28. 14:33
 2/4 A kérdező kommentje:
azt is megnéztem de amikor a másik oldalár fordult szúrt tehát biztos jól tettem, nagyon az az érzésem hogy 5,25 heylett 5,00 át adott
2012. máj. 28. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor vissza kell menni és mondani kell, hogy nem jó. Tévedni emberi dolog, de vállalják a felelősséget és cseréljék ki ingyen, mert ez nem a te hibád.
2012. máj. 30. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy kidobtam a dobozt :S
2012. máj. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!