Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » állandóan fáj a fejem, mitől...

állandóan fáj a fejem, mitől lehet?

Figyelt kérdés
kicsi korom óta rendszeresen fáj a fejem, és mindig egy helyen, a bal szemöldökömnél, az orrom felőli végén. általában semmilyen gyógyszer nem hat rá, és úgy szokott fájni hogy majd be***ok, és gyakran hányok is. ilyenkor semmire nincs erőm, csak feküdni tudok, és úgy tudom elmulasztani, hogy a hüvelykujjammal nyomom a fájó részt, és próbálok elaludni. Érezni is , hogy a bal szemöldökömnél vannak erek vagy inak, a jobb oldalon viszont semmi. Ha alkoholt iszok, másnap szinte mindig fáj, persze ha nem iszok, akkor is gyakran előfordul, de akkor még tudom valahogy csillapítani. Már nagyon zavar, hogy minden buli után szenvedek. annyira fáj, hogy szinte már sírok! ütöm a fejem kétségbeesésemben. Orvoshoz fogok menni vele, de szeretném tudni, van e másnak is ilyen problémája, vagy hallott e már ilyenről. ( megjegyzem, egyik buliban még nem ittam semmit, és már rohadtul fájt a fejem, már majdnem ott tartottam hogy hazavitettem magam, amikor nagy nehezen rábeszéltek egy feles házi pálinkára, és csodák csodájára elmúlt a fájdalom, és másnap sem fájt! ilyen csak egyszer volt, és egyszer szintén úgy fájt hogy alig bírtam állni (volt bennem ital), de nem akartam emiatt lemondani egy csajról, és az aktus közben vagy után el is múlt a fájdalom. )

2012. máj. 12. 17:51
 1/3 anizotropikus ***** válasza:

Én azért a helyedben keresnék egy jó belgyógyászt!

Abból amit leírtál a gasztroenterológiai ok sem kizárható, bár ha nő vagy akkor más is közrejátszhat.

Ennyiből NEM LEHET értelmes távdiagnózist adni.

2012. máj. 15. 16:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, 18 éves, a gasztroentrológia valami étkezéssel kapcsolatos dolog, ugye?
2012. máj. 15. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Az emésztési zavarok egy jól behatárolható része szokott a te fejfájásodhoz hasonló fájdalmakat okozni.

DE!

Sok egyéb okozhatja, ezért javasoltam értelmes belgyógyászt.

Dr. Boka Béla gasztroenterológusra keress rá a neten, ő a szakma egyik kiválósága, ja Pesti.

2012. máj. 16. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!