Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Bal szemem néha becsukom, fel...

Bal szemem néha becsukom, fel se tűnik, és így olvasom a monitoron a szöveget. Ez normális? Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Egy idő után feltűnik h csukva van, akkor kinyitom és akkor homályosan látok vele. De vmiért atlán kényelmesebb fél szemmel olvasni a monitoron a szöveget, de lehet, h nem is ezért csukom be, nem tudom.

Mondjuk elég nagy a felbontás a monitoron. Amikor meglett a monitor, először nonszensznek tartottam ilyen felbontást, de aztán megbarátkoztam vele. (1280x1024 elég nagy, nem? És a korábbi monitornál nem sokkal nagyobb ennek a képernyője, azon sokkal kisebb volt a felbontás.)

Na, nem tudom, a felbontásos dolgonak köze van-e ehhez, csak leírtam, hátha. Ja, és túl közel se vagyok a monitorhoz, kb. 2,5 A4-es lapnyi (hosszában) a távolság.

2012. máj. 9. 00:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem csak szokás. A férjem ugyanígy olvas mindig. Monitort, könyvet, újságot. Ő észre sem veszi, engem viszont zavar. Kedvemért elment szemészetre, semmi baja a szemének.

Néha még rászólok: Két szemmel jobban látsz.:)

Esetleg nem szoktál sokat fényképezni, videózni?

2012. máj. 9. 08:45
 2/2 A kérdező kommentje:
szoktam fényképezni, de digi fényképezővel, így azt is két szemmel :D
2012. máj. 9. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!