Mi van a szememmel? Félek hogy megvakulok!
A bal szemem eszméletlenül vörös és fáj..A 40% kb szinte teljesen vörös (felül),de eléggé piros úgy a 60%-a.
A jobb szemem is ugyanott vörös mint a bal, csak sokkal kisebb mértékben és az nem is fáj.A jobb viszont nagyon.
Kontaktlencsém van már fél éve.Nem kertelek 3 naponta cseréltem a folyadékot, mivel nem volt pénzem újat venni, hogy így spóroljak a hónap közepéig.(Ezt 2 hete csináltam)
Az aggaszt a legjobban, hogy a szememben a külső "gyűrű" az a legvékonyabb egy kis fél hold körben a szemem tetején megnagyobbodott,vagy azon a gyűrűn van egy félhold alakú szürke valami.
Mi lehet a baja?Csak írjatok pár ötletet.Lehet rajta segíteni?
Előre leszögezném, nem tudok egyszerűen elmenni szemészetre,mert egy kisvárosban lakom,és a előre időpontot kell egyeztetni és az több hét mire én jutok sorra.Ezt leszámítva pedig most érettségizem.
Szia!
Nem a folyadékcserével lesz, nekem 10 évig volt, előfordult, hogy 1-1,5 hétig nem cseréltem. Ősszel mielőtt még nem műtettem meg a szemem hasonló tüneteim voltak.
Először is a kontaktlencsét felejtsd el!
Másodszor menj el a házi dokidhoz, Ő ad neked beutalót, amivel bejuthatsz 1-2 napon belül!
Harmadszor sok sikert az érettségihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!