Allergiás vagyok (minden nyáron teljesen vörös a szemem) és most elkezdett a látásom romlani? Ez az allergia velejárója?
Szóval már 9 éve minden nyáron vörös a szemem, gyulladt, éget, csíp, szúr, fáj, váladékozik. Nem mindig fáj, de általában mindig vörös ( teljesen ). tegnap egyik pillanatról a másikra, kicsit sokat dörzsöltem, akkor homályosan láttam. 1 napja homályosan látok az egyik szememre de azóta sokat javult. De változik hogy javuk/romlik. Szerintetek elveszíthetem a látásomat is akár és ez a látásromlás fennmarad örökké? gyógyítható?
6 évig a legjobb orvosok kezeltek de nem tudták mire vagyok allergiás. De engem az érdekelne, hogy a látásom újra visszakapom (fél szememre?). Ez az allergia velejárója?
"Jár - e látásromlással az allergiás kötőhártya gyulladás?
Nem jár. Amennyiben látásromlást észlel, nem allergiás kötőhártya gyulladásról van szó. Feltétlenül forduljon szemészhez!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!