Szerintetek mennyire biztonságos kontaktlencsét netről rendelni? Rendes optika (eoptika), ahonnan lehet rendelni is, tehát nem használt termékeket forgalmaz. Esetleg rendelt már valaki? És ha igen, mennyire megbízható?
Sziasztok,
Én vagyok az eOptika ( [link] ügyvezetője. Köszönjük a sok visszajelzést!
Szerintünk természetesen biztonságos az internetről kontaktlencsét rendelni, ha betartod a következőket:
1. Csak olyat lencsét rendelj, amit szakorvos vagy kontaktológus "illesztett" neked (vizsgálat keretében) és már próbalencsével ki is próbáltad
2. Csak megbízható helyről rendelj (pl. eredeti termékeket árulnak, legyen reklamációra, panaszkezelésre, garanciákra szabályzat).
Mi ilyen kereskedőnek tartjuk magunkat, és javasoljuk, hogy tégy velünk egy próbát. Most ingyenes 400 ponton az átvétel. Áraink azért olyan alacsonyak, mert hatalmas tételben vásárolunk és nem tartunk fent drága boltot.
Baráti üdv:
Lakos Péter
Szia, évek óta neten rendelek, ugyanazt kapom, mint a boltban, csak SOKKAL olcsóbban (és nagyobb választékban). Ha az elején nem vagy merész, akkor szívből ajánlom az e-optikát, akiknél nagy a választék, olcsók és szuper az ügyfélszolgálatuk (a színes lencsék közül csak a Crazy fedi el teljesen a szemszínt, a többivel nem érdemes kísérletezni).
Amikor már gyakorlottabb rendelő vagy (és tudsz angolul), akkor a pinky paradise-oldalára látogass el -ők kifejezetten színes lencsékkel foglalkoznak, náluk tényleg fedi is az eredeti színt és ezer fölött van a választék (mindenféle dioptriát legyártanak). Postával ingyen küldenek (ne válaszd az express-t, akkor sem, ha 130$ felett vagy, mert a Fedex rengeteget sz*ik a papírokkal, számlát kell küldened, honlap linket, stb.) és világszerte a legolcsóbb, legnagyobb választék. Egy éve használom a lencséiket, nekem fantasztikusan bevált (szürke, karibi kék, zöld, rózsaszín és lila volt eddig).
Kellemes böngészést! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!