Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogy szedjem le a hajlakk...

Hogy szedjem le a hajlakk pöttyöket a szemüvegemről? :/

Figyelt kérdés
Annak idején én idióta, úgy hajlakkoztam a hajam, hogy rajtam volt a szemüveg, és ráment a lencsére, és ma már nagyon zavar.
2012. máj. 4. 08:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha vízzel nem jön le, akkor lehet, hogy lemarta a bevonatot, azzal már semmit nem tudsz csinálni.
2012. máj. 4. 08:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Alkohol . A szemüvegesek is 90% os alkohollal tisztítják meg , vagy vidd be egy szemüvege üzletbe.
2012. máj. 4. 08:20
 3/5 DannyZuko ***** válasza:

körömlakk lemosó, arcszesz vagy alkoholos ablaktisztító...

Ha ezek nem válnak be, akkor vidd el látszerészhez...

2012. máj. 4. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Folyékony szappannal és langyos vízzel szoktam szemüveget tisztítani. Próbáld ki!
2012. máj. 4. 08:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha a hajadról lejön a hajlakk akkor a szemüvegedről is le kell tudnod mosni.

Én mindig mosogatószeres vízzel tisztítom.

Az alkoholos tisztítással vigyázz mert lehet hogy a lencse valamelyik rétegét károsítja.

Ha sehogy se jön le akkor 1 pár szemüveg lencsét cserélsz. Nekem 6.600ft volt. Ha bonyolultabb a lencséd akkor 15.000is lehet.

2012. máj. 5. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!