Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi történt a látásommal? Mi ez?

Mi történt a látásommal? Mi ez?

Figyelt kérdés

-Szemüveges vagyok-

Egyszerűen látok egy homályos kört, szemüvegben, szemüveg nélkül, világosban, sötétben! Csak egy kör, ami elhomályosít bizonyos részeket, mintha pár betűt kitakarnánk. Nem a monitor koszos, már végigjártam a házat, de mindenhol látom. Mi történt, mi ez, nagyon megijedtem:(

2012. ápr. 28. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Cikcakkos, vibráló kört én is szoktam, ez a migrén előszele, aurának hívják. Kitakaródnak bizonyos részek, a kör egyre nő, majd mikor már nagy, eltűnik. Utána kis ideig még rossz a közérzetem, de azután helyrejön. Nem mindig kíséri fejfájás nekem, de ha igen, az elég intenzív.
2012. ápr. 28. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan menj el vele orvoshoz!A hirtelen jött látászavaroknak akár súlyos okai is lehetnek.Lehet szemészeti, de akár idegi eredetű, vagy agyi probléma is.De csak orvos tudja pontosan megállapítani.
2012. ápr. 28. 14:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Első, tényleg megfájdult a fejem.
2012. ápr. 28. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy arról van szó amit az első írt, de tudnod kell, hogy sok szemprobléma jár fejfájással.
2012. ápr. 29. 15:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Elmentünk egy orvos ismerősünkhöz(nem rendelt), azt mondta, hogy az anorexiám miatt van, vitaminhiány.:[
2012. ápr. 29. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!