Ez hogy lehet? Vettem rossmannos kontakt lencse folyadékot, és jobb mint a márkásom, amiért 4 ezret fizettem.
Szóval Biofinity kontakt lencsém van, szilikon hidrogénes. kiterjesztett viselésre is alkalmas, amit én nem használok ki... az érdekesség az, hogy ma tettem be először a lencsét a folyadék után, és érdekes, hogy tisztább is lett a lencsém, sokkal, és amikor feltettem, nem irritálta a szememet 2-5 mp ig, egy másodpercig sem. ez vajon hogy lehet, amikor ez a folyadék csupán 800 ft, és a másik amit az optikában veszek az meg 4000 ft....? amúgy a "Minden típusu lencséhez" folyadékot vettem, mert az eladó ezt javasolta. lehet a másikat kellett volna? ami kifejezetten lágy lencséhez való? mert ez mindegyikhez jó, lágyhoz is, és keményhez is.
18f
Ez olyan, mint a márkás cucc meg az ugyanolyan mezei. Nem a minőséget fizeted meg, hanem a sznobizmust.
Én is a Rossmann folyadékait használom. Ha megnézed az összetételét, ugyanaz,mint a drágáké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!