Mennyi idő alatt szoktátok meg a szemüveget?
Figyelt kérdés
Úgyértem,az első pár napban mindenkiek fáj töle a feje!neketek hányadik nap után nem fájt?2012. ápr. 14. 11:36
1/10 anonim válasza:
nem tudom, már régóta van szemüvegem, de nekem nem fájt tőle a fejem.
2/10 anonim válasza:
nekem csak 2-3 napig fájt a fejem utána megszoktam...
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor remélm nekem is csak pár napig fog mEg fájni a fejem!Köszi mind a kettőtöknek!:))
2012. ápr. 14. 19:24
4/10 anonim válasza:
Nekem állandóan kéne hordani de csak órákra veszem fel mert:
1. Nem áll valami jól.
2. Írtóra fáj tőle a fejem. Nem tudom megszokni.(Órákon is)
3. A fülemet nagyon birizgálja.
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem is egész nap kell hordanom,de nagyon fáj tőle a fejem,nekem azzal mondjuk nincs bajom,hogy nem áll jol mert azt választottam ki ami szeintem a legjobban áll ès a többiek is azt mondták,hogy tök jol nézek ki igy is,nekem egy kicsit orromat zavarja!Meg az idegesit benne hogy látom a szemüveg keretét!Egyébként van még itt olyan aki nem tudta megszokni a szemúveget és még mindig fáj töle a szeme,feje?
2012. ápr. 14. 21:18
6/10 anonim válasza:
Az orrom is fáj tőle.. :( Nemtudom megszokni :S :S
7/10 A kérdező kommentje:
://///Szegényke!:((((
2012. ápr. 15. 15:11
8/10 A kérdező kommentje:
(utolso)Kontaklencsét próbáltad már?Attol az orrod biztos nem fáj!:))
2012. ápr. 15. 15:12
9/10 anonim válasza:
Nem..Igazából látok, csak a táblát nem meg hogyha nagyon hátra dőlök akkor a monitort.. De állítólag a szemüveg hibája, mert eleve kicsit adtak. Valószínűleg ezért fáj tőle az orrom, és a fülem. Szóval remélem az új majd jobb lesz :)
10/10 anonim válasza:
Szia, 1 hét alatt meg kell tudni szokni, ha utána sem megy (persze nem napi 1 óra hordással), akkor menj vissza, mert lehet, hogy valami nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!