Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért nem tudom kivenni a...

Miért nem tudom kivenni a számokat ezekből a képekből?

Figyelt kérdés
Mikor megyünk orvosi rendelőbe osztállyal, ott szoktak adni egy könyvet, amiből ki kell venni a számokat. Na ugye elején könnyű, végén nehéz. Na de én már a felénél elakadok, nem tudom kivenni a számot - magát a számot - és ez idegesít, mert mindenkinek megy, csak nekem nem.(Ilyenre gondoltam: [link] )
2012. ápr. 12. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, ezzel azt tesztelik, hogy nem vagy-e színtévesztő. Autóvezetői alkalmassági vizsgán is ilyen van.
2012. ápr. 12. 16:04
 2/7 A kérdező kommentje:
De a látásommal semmi gond... már kiskorom óta nem tudom kivenni a színeket abból a könyvből.. pedig jó megfigyelő vagyok, és a színeket is megfelelően tudom alkalmazni - 7. o. -, szóval csak buta vagyok hozzá? Nem tudom felfogni a mogyorónyi eszemmel... ):
2012. ápr. 12. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Mikor először elém tették ezt a bizonyos füzetet, vagy könyvecskét, majdnem azt mondtam, hogy ebben nincsenek számok. De bölcsen inkább jobban megnéztem és lassan kezdtek kirajzolódni a számok a kicsi körökből. Tehát ne azonnal felelj, hanem kicsit nézd meg jobban. Közelítsd és tedd távolabbra, látni fogod a számokat.
2012. ápr. 12. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy buta, csak színtévesztő.Az elsőnek van igaza.Ezért ne legyél elkeseredve, nem tudsz mit csinálni…
2012. ápr. 12. 16:14
 5/7 A kérdező kommentje:
:/ Mindig van valami probléma... jó dolog meg sose.
2012. ápr. 12. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Másként látsz, mint a többség. Ennyi.
2012. ápr. 12. 19:18
 7/7 anonim válasza:
az, h színtévesztő vagy semmmi különös! sokan vannak akik így látnak, semmi gond, ne izgulj! :D
2012. ápr. 13. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!