Segítség! Lehet helyre hozni?
Figyelt kérdés
2 éves koromban a szemem "sétálni" kezdett (kancsal). Meg is operálták. Azóta 14 év telt el, de a szemem még mindig nem jött helyre. Szemüveget rendszeresen viselek, de már megy az idegeimre. Lehet valamilyen operálással helyre hozni? Néha még ki is csúfolnak, hogy vak vagyok, pedig a látásom tökéletes és ekkor nagyon megbántanak. :( Szeretném már a múltat magam után hagyni, akár a szemüveg viselését is.2012. ápr. 12. 00:32
1/2 anonim válasza:
Helló!
Nos, én is hasonló cipőben járok.
Viszont nem tudom, hogy neked ez milyen probléma?
Mert például én tökéletesen látok mindkét szememmel, de egyszerre csak az egyikkel tudok nézni...
Nos, a kancsalság megoldására már van kontkaktlencse, körülbelül 30 ezer fél évre. Ez nem is olyan feltűnő mint a szemüveg, csak több odafigyelést igényel.
Szemizom műtét segíthet még, de ilyen korban már nem hiszem.
Csak a kontaktlencsét tudom ajánlani.
18/F
2/2 anonim válasza:
Na és a szemtorna? Próbálta? Meg ne operálják a szemét, mig nem próbálta az alternatívát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!