Reggeli szemszárazság ellen mit lehet tenni? (kontaktlencse hordása miatt kérdem inkább)
A kérdés adott, még annyival egészíteném ki, hogy mikor felkelek elég álmos vagyok hétköznap (fél6kor kelek..), pedig ha "felébredek" akkor nincs semmi bajom, csak most váltottam kontaktlencsére és mikor felrakom indulás előtt, szúr a lencse, és így nem is merem feltenni, mert ugye száraz a szemem a korai órák miatt és mert álmos vagyok még akkor...
Amikor később kelek, meg hétvégén semmi ilyen nincs ha délelőtt/délután rakom be.
A lencsék tiszták, mikor szúrt meg is tisztítottam "dörzsöléssel", de úgy is maradt a szúrás :(
Segítsetek lécci.
De nem azért van mert túl sokat hordtam, mivel még el se kezdtem a rendszeres használatát a lencsének, pár napja kaptam meg.
Az nem lehet, hogy a görbülete vagy valamilyen paramétere nem jó és azért vannak ilyen furcsa érzések?
Azt írtad,hogy"Amikor később kelek, meg hétvégén semmi ilyen nincs ha délelőtt/délután rakom be."
Ha nem illeszkedne jól akkor állandóan éreznéd. Próbalencséd volt? Ott nem jöttek elő a panaszok?
Hát és a lencséből nem folyik ki mire beteszed?
Bár nekem a betevés megy 2mp alatt, de azért mégis?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!