Ez szemherpesz?
Figyelt kérdés
Az egyik szememen a szemhéjam kicsit megduzzadt és reggel ébredés után szoktam érezni hogy meg van dagadva, de 1-2 órával az ébredés után mér nem is érzem (hozzászokok?).
Most láttam, hogy egy apró kis pötty van a felső szemhéjamon. A kérdésem az lenne, hogy ez szemherpesz vagy valami más?
(Képeket nem biztos, hogy mindenki látni szeretné!)
Ha bármilyen tanácsot tudtok adni, szívesen fogadom! Köszönöm
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. márc. 31. 19:56
1/7 A kérdező kommentje:
Google képkeresőt használva másmilyen képek jöttek be, mint ez. E miatt nem vagyok biztos, hogy ez szemherpesz-e
2012. márc. 31. 20:00
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Orvos mindenképpen ajánlott, vagy csak 1-2 nap után ha a kamillás öblögetés nem segít?
2012. márc. 31. 20:20
4/7 anonim válasza:
Inkább árpa. Ne kísérletezz, menj el szemészhez, mert ha elfertőződik, műtét lehet a vége.
5/7 anonim válasza:
nem tom mi a neve de néha nekem is ki szoktot jönni. marha zavaro,meg fáj ha pislogsz de pár nap mulva magátol elmulik. legalábbis én nem szoktam vele semmit sem csinálni.
6/7 anonim válasza:
ha árpa, akkor no para, 1-2 nap és elmúlik magától. nekem is előjön néha, de már rájöttem, hogy ártalmatlan..
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, a tünetek alapján árpa, erre rájöttem (és talán megvan a kiváltó ok is: bringát szereltem, és olaj/zsír kerülhetett a szemembe, legalábbis azután jött elő)
Volt már egyszer ugyan ilyenem, de akkor csak a szemhéj megdagadását észleltem, a kis piros csomót nem. Akkor 2-3 nap után elmúlt.
2012. márc. 31. 20:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!