Megőrülök. Hogyan lehetne ezt a problémát legalább enyhíteni?
18 éves lány vagyok,egészséges,normális életet élek. 1 éve kb megjelent egy úszó fekete pont a bal szemem előtt,ami mindig röpködött,akárhova néztem,nem csak fényes területen. Ezt még el lehetett viselni,zavaró volt,kész. Az orvos azt mondta,hogy teljesen egészséges a szemem,a probléma hátterében üvegtesti homályok állnak. Azonban kb 3 hónapja mindkét szememben rengeteg fekete folt lett,egyre nagyobb,és állandóan színes fényfelvillanásokat,fehér buborékokat,szivárványszerű foltokat,meg ilyen lepedékes,sávos valamiket látok. Ijesztő,mintha az összes sejtemet látnám.Állandóan fáj a szemem,mintha nyomná valami belülről,és mikor pl. napszemüveget veszek fel,a foltok közelebb jönnek,és még sok száz kis apró fehér-fekete pöttyöt látok színes sejtfelületen. Annyira zavar a probléma,hogy aludni sem tudok,mert ezek állandóan mozognak,és soha nem állnak meg. Sötétben is ,vagy ha becsukom a szemem,ugyanúgy látom őket,és ugrálnak. A múlt héten voltam orvosnál,azt mondta,tökéletes a szemem,semmi probléma nincs vele,csinált teljes scant,vizsgálta a fénytörést,és még az is tökéletes volt. Éleslátás: 5/5,scan: majdnem hibátlan.
Akkor mégis,mit csináljak? A szemészek semmit nem látnak,már 8 szemésznél voltam,és egyedül az egyik látta az atrophiás,elhalt területeket,de mondta,hogy egészséges a szemem,semmi baj nincs vele,csak ő látta a homályokat.
Semmilyen módon nem lehet enyhíteni? Mert sokat romlik a tanulmányi eredményem,az életszínvonalam is,hiszen minden percben röpködnek a foltok,és nincs rá megoldás. Az életkedvem is gyatra.
Jajj de sajnálom :( Én nagyon nagyon ritkán látom azt a bizonyos fekete mozgófoltot,de tényleg csak pici pöttyben és csak egyet.
Ha van lehetőséged menjél el egy természetgyógyászhoz!
Nézd meg ezt a videót,hasznos lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!