Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Megőrülök. Hogyan lehetne ezt...

Megőrülök. Hogyan lehetne ezt a problémát legalább enyhíteni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok,egészséges,normális életet élek. 1 éve kb megjelent egy úszó fekete pont a bal szemem előtt,ami mindig röpködött,akárhova néztem,nem csak fényes területen. Ezt még el lehetett viselni,zavaró volt,kész. Az orvos azt mondta,hogy teljesen egészséges a szemem,a probléma hátterében üvegtesti homályok állnak. Azonban kb 3 hónapja mindkét szememben rengeteg fekete folt lett,egyre nagyobb,és állandóan színes fényfelvillanásokat,fehér buborékokat,szivárványszerű foltokat,meg ilyen lepedékes,sávos valamiket látok. Ijesztő,mintha az összes sejtemet látnám.Állandóan fáj a szemem,mintha nyomná valami belülről,és mikor pl. napszemüveget veszek fel,a foltok közelebb jönnek,és még sok száz kis apró fehér-fekete pöttyöt látok színes sejtfelületen. Annyira zavar a probléma,hogy aludni sem tudok,mert ezek állandóan mozognak,és soha nem állnak meg. Sötétben is ,vagy ha becsukom a szemem,ugyanúgy látom őket,és ugrálnak. A múlt héten voltam orvosnál,azt mondta,tökéletes a szemem,semmi probléma nincs vele,csinált teljes scant,vizsgálta a fénytörést,és még az is tökéletes volt. Éleslátás: 5/5,scan: majdnem hibátlan.

Akkor mégis,mit csináljak? A szemészek semmit nem látnak,már 8 szemésznél voltam,és egyedül az egyik látta az atrophiás,elhalt területeket,de mondta,hogy egészséges a szemem,semmi baj nincs vele,csak ő látta a homályokat.

Semmilyen módon nem lehet enyhíteni? Mert sokat romlik a tanulmányi eredményem,az életszínvonalam is,hiszen minden percben röpködnek a foltok,és nincs rá megoldás. Az életkedvem is gyatra.

2012. márc. 25. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Jajj de sajnálom :( Én nagyon nagyon ritkán látom azt a bizonyos fekete mozgófoltot,de tényleg csak pici pöttyben és csak egyet.

Ha van lehetőséged menjél el egy természetgyógyászhoz!

Nézd meg ezt a videót,hasznos lehet!

[link]

2012. márc. 25. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben felkeresnék sürgőssen egy neurológus szakembert is, mert nem biztos, hogy csak a szemeddel lehet probléma. Fejed nem szokott gyakran fájni?
2012. márc. 25. 13:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ezt láttam már..:D Nos,ez nem segít még mindig.
2012. márc. 25. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem is ez neurológiai probléma!!
2012. márc. 25. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, ezzel nem lehet sokat kezdeni, de mindenesetre próbáld ki itt:

[link]

Dr.Ozsváth Mária

2012. márc. 25. 13:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. márc. 25. 14:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a fejem nem szokott fájni.
2012. márc. 25. 14:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Bioptron lámpa segíthet? Vagy tovább rontja a helyzetet? :/
2012. márc. 25. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Szemnyomásodat ellenőriztesd mindenképp le. Nem fáj. Ultrahanggal is nézzék meg esetleg oct vizsgálatot is csináltathatsz. Ezek szintén fájdalmatlanok. Ha ezek megvoltak és semmi, tényleg ne aggódj! Amúgy mióta szemészeten dolgozok, azóta én is látom, vagyis észrevettem a pontokat, sőt a szemnyomásom is 20 körüli, akkor már rögtön fájt is, akkor már biztos zöldhályog, meg ilyenek, de ez az érték is normál. Csak megijedtem, minden kóros tünetet be tudtam magyarázni magamnak. Nem szabad! Ne foglalkozz velük, idegesítőek, de idővel leülepednek, majd vissza. Méregteleníts, mert az sokat javít a helyzeten! Szép napot és ne parázz!
2012. márc. 25. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!