Nagyon nyom a szemüveg a fülem mögött. Valahogy meglehetne csináltatni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 09:55
1/7 anonim válasza:
Az optikai szaküzletben tudnak a szárak szorításán valamennyit lazítani. Ha ez az első szemüveged, akkor kicsit más a helyzet, mert meg kell szokni, hogy "tapadnak" a füled mögött a szemüveg szárai. Egy-két hétig kellemetlen egy kicsit, aztán hozzászokik az ember.
2/7 anonim válasza:
Mikor én vettem, akkor direkt megnézték és meg is hajlították olvasztással a szárát hogy ne irritáljon...
4/7 anonim válasza:
Hát ha első szemüveg, akkor tényleg meg kell szokni.
Ha csak kicsit nyom, optikában két perc alatt megcsinálják.
Ha gyerek vagy, akkor szerintem új keret kéne, mert ezt kinőtted lehet. :D
De ha nagyon szorít, akkor lehet rossz választás volt a keret, és csak egy csere oldaná meg a problémát. De kezdd az optikában, hátha elég annyi.
5/7 anonim válasza:
Én papírzsebit tekertem rá, később pedig kis szivacsot, feketét ott a hajlatnál, mert ugye a keret szára is fekete volt, na ettől kicsit sem fájt. Mondjuk az nagy előny ha a séród a fülednél eltakarja ilyenkor a szárat.
6/7 anonim válasza:
ha gondolod atvalthatsz kontaktlencsere..nekem is az van es tok jo
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
már megszoktam
mondjuk amikor egész nap rajtam van akkor egy idő után fáj még
2012. márc. 12. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!