Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Fura dolgok vannak a szememben?

Fura dolgok vannak a szememben?

Figyelt kérdés
Leginkább kis,átlátszó vonalak(kissè mintha fèrgek lennènek)meg pontok,főleg tiszta fènyben,világos színű tárgyakra nèzve látom ezeket.Mik lehetnek ezek?
2012. febr. 27. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:

nincs baja a szemednek nyugi:)

az én szemem is ilyen, ez ezotéria kategória, hiszen ezek a föld rezgései, amiket látsz. Ilyen ezüstösek, és gubancos fonalhoz hasonlóak, áttetszőek, de mégis látod a körvonalat:) ismerős szitu

2012. febr. 27. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy te rövidlátó? Én az vagyok, és én is látom ezeket az izéket, és azt mondták, hogy rövidlátóknál gyakori.

De nem tudom, mi is ez tulajdonképpen.

2012. febr. 27. 21:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi:) ezt a rezgèses dolgot nem annyira vágom,de elèg,hogy nem az èn szememmel van baj
2012. febr. 27. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
ugyanez a problémám! végre nem vagyo kegyedül. ugyanojan vonalak és a vonalakon vannak pontok, meg is görbülnek néha, mintha mozognának is. a távolságuk nem behatárolható mert ha pl nézek ki az ablakon olyan mintha kint lenne, de ha a kezemet a szemem elé teszem akkor 1 centire látom. furcsa! nem mindíg jelenik meg, legtöbbször akkor veszem észre mikor buszon utazok és bámulok kifelé.
2012. febr. 28. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
2012. febr. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!