A szemem be van gyulladva szeptember óta?
használtam floxál tobradexet voltaren spersallerget
mindegyikból többször is rengeteg helyen voltam
Senki nem tudja mi a bajom be van vérezve a szemem
amikor sokáig használtam a dobradexet nagy mennyiségben majdnem elmúlt már csak halványan látszott eresnek a szemem de később vissza kialakult megint
már lassan két hónapja nem használok kontaktlencsét de a szemüveget nagyon nem szeretem És nem tudom mit csináljak hova menjek már sok orvosnál
voltam amikor az sztk-ás orvoshoz mentem teljesen vörös szemmel azt mondta bebeszélem magamnak nincs semmi baja aztán elkezdtem járni magánorvoshoz
de egyik helyen azt mondták sampont nyomjak a szemembe ez nekem nagyon abszurd Másik helyen kiforditották a szemem és rosszul lettem össze estem
voltam két másik helyen is ők nagyon kedvesek de ők se tudják mi a baj Kétségbe vagyok esve nagyon valaki tudna valakit ajánlani Budapesten vagy környékén?
De már az se baj ha az ország másik felén van csak valaki gyógyítsa meg köszönöm
Remélem, itt csak tudnak már rajtad segíteni!
Viszont, ha ennyire régóta gyulladt a szemed, akkor a kontaktlencsét még jobb, ha elfelejted egy ideig. Az egészség szerintem előbbre való, mint a kockázattal járó kényelem.
de a szemészeti klinikán is voltam felirt egy gyógyszert nem nagyon használt
most várok hogy mintát vegyenek a szememről
nagyon rosszul érzem magam emiatt nem tudok emberekkel beszélgetni mert mindig könnyezik a szemem olyan mintha sírtam volna és közbe véres a szemem és nem tudok tartani senkivel szemkontaktot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!