árpás a szemem és már csak műteni lehet (mind2) az fáj? Meddig tart amég gyógyul?
Figyelt kérdés
holnap és csütörtökön fogják csinálni.. 14/L2012. febr. 20. 14:38
1/10 anonim válasza:
Szia! Ne félj, nem fog fájni, érzéstelenítve lesz. Csak a lelkednek fáj most, hogy nem hagynak békén:) Az orvos mondja majd mikor gyógyul.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi :)) igazából az zavar hogy nem húzhatom ki és szorongok .... már 1 hónapja... de nem a sminktől van!!! minden este lemosom meg nem sok, csak szemceruzát használok (tam)
2012. febr. 20. 15:03
3/10 anonim válasza:
Ezek a legrosszabb napok - majd ott, amikor már történik: gondolj arra: ez az amitől annyira féltem??? és elnézően mosolyogsz majd magadon...
Biztos nagyon szép vagy, mert a fiatalság önmagában természetesen szép - nem igényli a "ráerősítést " festékekkel.. Ráérsz, majd 30 évesen, amikor kis cseleket kell alkalmazni, hogy ezt-azt eltüntess.
Ne félj!:)
4/10 A kérdező kommentje:
nem félek :)) jól tűröm a fájdalmat általában, csak mamám befenyített hogy fájni fog meg ilyenek... osztályban én inkább a csúnyákhoz tartozok... de már nem érdekel nincs sok hátra nemsoká ballagok ^^
2012. febr. 20. 15:18
5/10 anonim válasza:
LáTod! Bátorságosnak kell lenni!
Egy jó iskolába ballagsz át?:))
6/10 A kérdező kommentje:
gimnázium és nekem tökéletes :)) angol tagozatra szeretnék menni március 5.étől 9.éig lesz a szóbeli :)
2012. febr. 20. 15:33
7/10 anonim válasza:
Reméljük sikerül! Drukkolok! (tökéletes nincs..)
8/10 A kérdező kommentje:
köszi :))
2012. febr. 20. 15:49
10/10 A kérdező kommentje:
igen :)) de szerintem még maradt a jobboldaliba mert hát.. úgy néz ki :| de annyira nem látszik szóval... amég nem lássa senki ott marad :o köszi hogy kérdezted :)
2012. ápr. 27. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!