Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Normális, hogy a legkisebb...

Normális, hogy a legkisebb füsttől is elkezdek könnyezni?

Figyelt kérdés

Múltkor palacsintát sütöttem, valami csípte az orrom, a szemem, és úgy bekönnyeztem, azt se tudtam mit csináljak. Mondom jó, ezekre az aggodalmakra elszívok egy cigit, erre füst van a kazánházba is, attól is bekönnyeztem. Na erre mikor meggyújtom a cigit, még annak a füstje is belement a szemembe! Na öcsém...

Szóval, ez normális, hogy egy kis semmi füsttől bekönnyezek?

2012. febr. 8. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor hogy dohányzol?!

Egyébként normális.

Én régebben, ha füstös helyen voltam, először könnyeztem, aztán torokfájás, eldugult az orrom, és ha ezek után is bent maradtam, akkor egy idő után émelyegtem és hánytam.

2012. febr. 8. 10:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Jézusom :S Az durva!

Amúgy annyira kicsitől, mind a cigifüst, nem... :)

2012. febr. 8. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát igen... nehéz volt elmagyarázni a barátoknak, miért nem megyek velük, és miért vagyok extra intoleráns a dohányzással szemben. Elég ciki volt a buli végét a wc-ben tölteni hányva, miközben egy pohár narancslevet ittam... :D

Ráadásul tényleg nem hiszti, mert csak a sokadik ilyen alkalom után jöttem rá, hogy csak a füsttel van bajom.

Úgyhogy most örülök, hogy a szórakozóhelyek füstmentesek lettek.

Visszatérve a kérdésre: teljesen normális, de lehet, hogy most épp valami más is jobban irritálta a szemed, akár enyhe allergia valamire.

2012. febr. 8. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!