Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lehet a baj? (kontaktlencse)

Mi lehet a baj? (kontaktlencse)

Figyelt kérdés

Valamiért mikor beteszem csíp, és nem értem miért. Teljesen bekönnyezik a szemem és irtóra piszkálja.

Megnéztem és nem szakadt el. Kezet mosok mindig előtte, de nem értem hogy mi a gond... 1 hónapra jók az enyéim, de még nem telt le és nem igazán értem. Eddig csak a baloldali csípett kissé, most meg már a jobboldalival is ez a helyzet.

A fertőtlenítésükkel lehet a baj? Nem reggel cserélem ki a folyadékot hanem este, de mindennap.

Nagyon nem értem hogy miért van ez. Eddig nem volt. :/

2012. febr. 1. 12:59
1 2
 11/11 anonim válasza:

Folyadéknak az Optifree a legjobb szerintem, kontaktlencséből pedig nekem nagyon jó az iWear :)

Ja, és ha erős paprika után megfogod a lencsét, akkor dobhatod ki a lencsét is :S

Még egy dolog, hogyha csak az erőspaprika külsejét fogod meg vele, tehát a héját, akkor semmi baja nem lesz a szemednek, viszont ha az "erejét" fogod meg akkor van az hogy alig birod kivenni a szemedből, és sírsz, erősen könnyezel tőle ... :)

Remélem segítettem :)

2012. márc. 26. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!