Milyen szemüveget vegyek?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, ma voltam szemészeten, kiderült hogy rosszul látok és szemüvegre van szükségem. Milyet csináltassak? Valami különleges (elegánsat)egyedit akarok. Az lehetséges hogy a lencséje sötétített legyen? Régen egyik osztálytársamnak amikor kiment a napra a lencséje elsötétűlt. Ilyen lencsét lehet csináltatni ? Az még jobb lenne ha egész lencse sötét lenne(nem koromfekete). Válaszaitokat köszönöm.2012. jan. 30. 19:14
1/5 anonim válasza:
Az mire lenne jó ha sötét a lencse álandóan?Fényre sötétedő van csak drága
2/5 anonim válasza:
a lencsét, lehet színezni,de plusz pénz. leginkább azt tudod csinálni, hogy elmész oda ahol majd meg akarod csináltatni(pl ofotért, vagy vision express)és felpróbálod a neked tetsző szemüvegeket. arra viszont figyelj, hogy ha kerekebb/oválisabb arcod van, akkor szögletes szemüveget válassz(és ez igaz fordított esetben is)ill. arra is figyelj a keret választásnál, hogy az orrszárnyadig érjen az alsó része(max).
3/5 anonim válasza:
Ugyan milyen tanácsot vársz innen, inkább vigyél magaddal valakit, akinek bízol az izlésében, te választassz, de meghallgathatod a tanácsot, segíthet a döntésben. Amúgy egy jó szemüveg nem olcsó mulatság.
4/5 anonim válasza:
Természetesen kérhetsz fényre sötétedő lencsét, de meg kell fizetni. Nekem ilyen van. Lehet barna, és kékes színezetű.
Most a vastag keret a divat, de nekem nem tetszik. Én ajánlom neked a silhouette szemüvegeket. Extra vékony keret, de baromi erős, illetve könnyű viselet. Szinte észre sem veszed, hogy rajtad van. Keress rá, de az enyém kb. így néz ki.: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!