Nincs 3D látásom?
Én is úgy emlékszem, hogy régen még jó volt, moziban néztem valami természetfilmet és az is kék-piros szemüveg volt.
Nincs olyan, hogy 3D látás? Bocs, nem tudtam máshogy megfogalmazni a kérdést :D. Ha rosszul leszek tőle nem igazán érdekel, engem az zavar, hogy egyszerűen 2D-ben látom. Az újabb 3D szemüveget is letesztelem majd valamikor, remélem igazad van és annál működni fog a 3D hatás.
Amúgy a képernyő mérete is közrejátszhat, mert nosztalgiából a napokban én is kipróbáltam a kék piros papírszemüveget az átlagos számítógép monitoromon, és szinte semmi nem volt...
De moziba mindig mikor nézek kb havi egy 3d-s filmet, néha tátva marad a szám :) Ha még nem próbáltad ezt az új átlátszó üvegű 3d-s mozit, akkor mindenképp nézd meg, nem fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!