Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Saját szemüvegkeretbe hol...

Saját szemüvegkeretbe hol rakassak dioptriás lencsét?

Figyelt kérdés

Megrendeltem a világ legszebb szemüvegkeretét, és szeretnék bele dioptriás lencsét készíteni.

A Vision-be jártam sokáig, aztán Ofotért-be.

Nem tudom, hogy melyik helyen kevesebb az esélye annak, hogy tönkreteszik a keretet.

2012. jan. 4. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért tennék tönkre? A lencsét csiszolják a keretbe, és nem fordítva.
2012. jan. 4. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Sehol se teszik tönkre.
2012. jan. 4. 13:25
 3/5 A kérdező kommentje:

:D

Tudom, persze. Csak már nézegettem pár fórumon, és a többség azt írja, hogy átverés, lehúzás... ezért gondolkodtam el.

Már csináltattam mindkét helyen szemüveget, de ott vettem helyben a keretet. És lehet, hogy paranoiás vagyok, de félek, hogy direkt tönkreteszik a keretet, hogy ott vegyek egyet.

2012. jan. 4. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Neki az nem érdeke, mivel a lencse a drága, a keretet általában pár ezer forintokért már odaadják.
2012. jan. 4. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire parázol akkor csiszolj bele magadnak, mert bárhol tönkretehetik. De miért tennék? Akkor ki kéne hogy fizessék neked.
2012. jan. 4. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!