Szaruhártya sérüléstől lehet homályosan látni? És mennyi idő, amíg elmúlik? Egyáltalán elmúlik?
Figyelt kérdés
Egyik szemem megsértettem,voltam szemészeten,kaptam a szaruhártyámra cseppet meg krémet,de a homályos látásra nem mondtak semmit.
Ez így is fog maradni? Vagy pár nap és elmúlik? Nagyon félek, hogy így marad.
2011. dec. 24. 17:50
1/4 anonim válasza:
El fog múlni,nyugodj meg,csak kell hozzá pár nap! :) Jobbulást!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:))
Neked is volt már ilyen?
Azt nem tudod esetleg, mitől látok homályosan? A krémtől/csepptől, vagy magától a sérüléstől?
Már lassan 1 hete voltam szemészeten, de még nem múlt el.:S
2011. dec. 26. 16:46
3/4 anonim válasza:
Én már június óta ezzel szenvedek. Voltam szemészeten cseppet és krémet kaptam, de még nem múlt el. Holnap megyek hozzá vissza. Nekem nem homályos látásom van, csak néha beleszúr a szemembe.
4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező! Tudom, nem túl friss a kérdésed, de leírnád, hogy rendbe jött-e a homályos látásod? Ugyanígy jártam én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!