A szem lézereztetése, segitenétek?
hallottam olyat, hogy visszaromolhat meg olyat is, hogy pár dioptria megmarad meg olyat is, hogy sasszemed lesz, jobb, mint az igazi. Teljesen lutri a dolog. Persze 3 év alatt sokat fejlődhet a tudomány :)
Lencsét nem hordasz? Hányas dioptriád van?
Szóval -1 dioptriás a látásod. Nekem -1.25ös a látásom, még se hordok szemüvege állandóan. Nagyon zavar hogy 3 méter után nem tudom hogy az ember szemembe néz vagy sem. Csak TV + táblához használok szemüveget. Régen amíg itthon voltam mindig hordtam, és utána tiszta homályos volt a látásom. Nemrég leszoktam arról hogy itthon is hordom, azóta egy kicsit tisztábban látok. Szóval
szerintem te se hord állandóan.
Én is gondolkoztam rajta hogy műtét kéne, mert minden este depressziós vagyok a rossz látás miatt. De belegondolva, hogy ha most meglesz a műtét utána fenn áll a veszély hogy visszaromlik a látás...
Papámnak -6os látása volt, műtét után -2re romlott vissza ,szóval ebből a szempontból megérte.
Mégis a látásomról van szó, nem kockáztatok ne hogy a műtét után még jobban megromoljon. Ezért a kontaklencsét sem vállalom be, ne hogy pár évvel később kijöjjön valami mellékhatás.
17/f (dr. Bates féle szemtornát kéne elkezdeni)
1-es? és annyira nem látsz, hogy mindig hordani kell? Mert az igencsak kevés dioptria. A szemüvegtől nem fog megjavulni a szemed, csak jobban látsz.
Kontaktlencse?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!