Valakinek volt már ilyen problémája a szemével? Félek!
Figyelt kérdés
Egyik reggel arra ébredtem, hogy nagyon szúr a szemem, alig tudom kinyitni.
Aztán sokat piszkáltam, mert próbáltam megkeresni, azt, ami belemehetett, de nem találtam semmit.
A sok piszkálástól(de csak óvatosan) bedagadt, bepirosodott.
Már kevésbé szúr de úgy vettem észre mintha azon a szemgolyómon nem lenne annyira sima a felület vagyis jobban megtörik rajta a fény, mint a másikon.
Lehetséges hogy megsérült a szemgolyóm felülete?
2011. dec. 20. 15:05
1/6 anonim válasza:
rohattgyorsan menj el orvoshoz ember -.- hogy leehtsz ilyen hülye? már aznap reggel h elkezdett fájni első dolgod lett volna hogy orvoshoz menj. most meg örülj neki ha nem vakulsz meg fél szemedre. MOST RÖGTÖG FOGOD MAGAD ÉS ORVOSHOZ MÉSZ
2/6 anonim válasza:
Száraz a szemed, ezért szúrt és gyulladt be. Kellene műkönnyet használnod. Szemészetre is jelentkezz be. Számítógépezés közben többször pislogjál, hogy ne száradjon ki a szemed.
3/6 A kérdező kommentje:
Azért nem mentem orvoshoz, mert gondoltam, hogy belement valami. Szempilla, vagy egy kis szál.
2011. dec. 20. 16:42
4/6 anonim válasza:
Nos én nem rég 5 hétig jártam kórházba a szememmel, mert nem rögtön mentem el kórházba, hanem másnap. Eredménye h a szaruhártyámon van 6 forradás, tehát ott meggyógyult, igaz a heg nem fog eltűnni, és van 1 folt ami nem reagál semmire. Óránként kellett gyógyszerezni a szemem, szteroid, antibiotikum, pupillatágító. Senkinek nem kívánom. Ja és injekcióval bele a szemed sarkába..... a szem a legfontosabb. Sürgősségi esetben pl nekem, nem kellett beutaló. Én nem tudtam kinyitni a szemem, ömlött a könnyem, fájt, csípett. Másnap estére ugyan ez, ismét nem tudtam kinyitni. Akkor felhívtam az egyik kórház szemészeti osztályát és mondták, hogy s.o.s. mert sürgősségi beavatkozás kell. Ráadásul kontaktlencsés vagyok, ami rontotta a helyzetet..
5/6 A kérdező kommentje:
Szegény!:(
Mi az, hogy van egy folt, ami nem reagál semmire? Milyen folt? Jobbulást Neked!
2011. dec. 22. 21:17
6/6 anonim válasza:
Olyasmi, mintha a bőrödön marad 1 sebhely. Csak ezt simán szemmel nem látható, hála Istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!