Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi a teendő? Kezdek bepánikolni!

Mi a teendő? Kezdek bepánikolni!

Figyelt kérdés

2 hónapja kezdődött egy egyszerű szem gyulladással.Szokásos fátyolos látás,homályos,fehér köd, elmentem orvoshoz,felírt egy szemcseppet ami 1 hét alatt rendbe hozta.Állítólag a kontaktlencsétől jött elő,és mondta az orvos,hogy ne használjam 1 hétig.

3 hétre rá beraktam a kontaktlencsét és másnapra elkezdett fájni mindkét szemem,illetve kezdett ugyanolyan lenni mint volt. Nem mentem orvoshoz használtam ugyanazt a szemcseppet rendbe hozta.

De pár napra rá a jobb szemem elkezdett fájni,homályosan láttam. Elmentem megint a dokihoz,azt mondta,hogy sima vírusos gyulladás,felírta ugyanazt a szemcseppet mint a másik orvos.Hetente kontrollra jártam,és 2.5 hét után lement a gyulladás,orvos mindent megnézett,szememnek semmi baja nincs...

Nade...-4 es szemem van,a gyulladás alatt kiderült,hogy romlott és 4.5es szemüveg kell.Ezt hetente ellenőriztük. Majd mire lement a gyulladás, 8as szemüveggel láttam csak tisztán...

Már több napja nem látok rendesen a jobb szememre,fájdalom 0. Orvos azt mondja,hogy a szememmel semmi probléma nincs. De pár nap alatt nem romolhat ennyi az ember szeme főleg nem 19 évesen. Voltam teljesen laboron, 3 érték picivel normális alatt/felett volt,semmi nagy kilengés...

Mi legyen most hova forduljak?

2011. dec. 19. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem kockáztattam volna meg a kontaktlencsét, többet ért volna a szemem világa. Néha kontaktlencsétől iszonyú cifra bacikat lehet elkapni, illetve bevinni a szembe úgy, hogy észre sem veszed, mert te elvileg mindent jól csinálsz, de azért csak a szemedbe nyúlsz, ami ehhez nincs szokva, és nem 100 %-osan steril a kezed azért, akárhogy fertőtleníted. Szóval ha szódásüveg szemem lenne, akkor se használnám soha.

De lehetett az is, hogy esetleg rossz minőségű, vagy hibás darabot, dobozt használtál. Sürgősen menj valami jobb orvoshoz, mert a látásodba kerülhet! S ha ezt még megúszod, felejtsd el a kontaktlencsét!

2011. dec. 19. 14:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Holnap elmegyek egy másik orvoshoz. De egy főorvoshoz jártam,csak nem annyira hülye,hogy nem vesz észre valamit.
2011. dec. 19. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!