Ha a napi lencsémet optikusnál vettem vizsgálat után akkor a heti lencsét rendelhetem a netről azonos paraméterekkel?
váltok napiról hetire. a napit optikusnál vettem, bemérte a szemem(dioptria, görbület), tett be próbalencsét. Johnson lencsém van, nekem ez bevált. a napi lencse paramétereivel rendelkező heti lencsét rendelhetem netről(olcsóbb) vagy az első alkalommal egy optikusnál vegyem meg? nem tudom tanítanak-e plusz dolgokat a napihoz képest vagy kell-e előtte friss vizsgálat.
köszi
és még az érdekelne, hogy hetiből van ingyenes próbalencse? napiból úgy működött, hogy a 2 szememre eltérő márkájú és görbületű lencsét kaptam és elküldtek 1 órára mászkálni, majd meg kellett mondanom, hogy melyik kényelmesebb és abból vettem.
hetiből adnak egy pár próbalencsét? bár gondolom ha letelik az egy hét náluk is kell megvenni a dobozzal(ill 2 dobozzal, mert nem egyformák a szemeim).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!