Amióta netezem-cca.1,5 éve - sokat romlott a szemem,61 éves vagyok, naponta 3-4 órát ülök a gép elött! Ti mit csi- náltok, hogy a szemetek a lehető legkisebb károsodást szenvedje el?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 10:02
1/4 anonim válasza:
Használj képernyő védőt és egy gyenge szemüveget, ami a szemedet megnyugtatja. Ám nem biztos, hogy a netezés miatt gyengült a szemed! Nálam így jelentkezett a szürke hályog. Jó szemészhez menj, akiben megbízol!
2/4 anonim válasza:
Lehet csináltatni olyan szemüveget is (jó drágáért gondolom), ami szűri a számítógép káros sugárzását vagy mit. Ha van szemüveged, lehet, hogy arra is tudnak valami szűrőréteget húzni, de jobb, ha megkérdezel egy optikust, mert én nem vagyok szemüveges. Csak tudom, hogy néhány kollégám csináltatott annakidején.
3/4 anonim válasza:
Javasolnám egy TFT monitor beszerzését, az nem sugároz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsaitokat...
2009. máj. 1. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!