Kontaktlencse mennyiért?
Szemüveget szeretnék lecserélni (már hordom pár éve, de anélül jobban néznék ki, meg 2-3 évente sikerül eltörni). Budapesten belül hol érdemes ilyesmit intézni (ár-érték arány fontos)? Valamint milyen költségekre számíthatok? (gugliztam, de az infók elavultak)
Fontos még tudni, hogy a két szemem dioptriája különbözik (-4 és -4,5).
öhm, nem használok Apple termékeket :D [/vicc]
várok további válaszokat, még másnak is jól jöhet, ha tud 'mazsolázgatni'
Bemész Ofotértbe, megkérdezed van-e ingyenes vizsgálat kontaktlencséhez, ha nincs akkor menj máshova hátha ott van. Mindig van valahol:D
Kontaktlencséből nem mind jó mindenkinek, olyat kapsz ami a te szemednek megfelel majd. Hogy ez mennyibe kerül nem tudni. Az biztos hogy rögtön két dobozzal kell rendelned mivel különböző a két szemed.
Sokat spórolhatsz ha folyadékot nem optikusnál, hanem Rossmannban veszel. Ott csak 700 ft.
Az én kontaktlencsém 3 hónapra 6000 ft. De van olcsóbb meg drágább is, meg van diákkedvezmény is sok helyen.
Bocsi, túl hamar nyomtam a küldésre.
Tehát: itt a legolcsóbb és megbízható is, ellentétben az interneten való rendelésnél. Ahogy írják is, a budapesti üzletben kontaktlencse is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!