Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencse mennyiért?

Kontaktlencse mennyiért?

Figyelt kérdés

Szemüveget szeretnék lecserélni (már hordom pár éve, de anélül jobban néznék ki, meg 2-3 évente sikerül eltörni). Budapesten belül hol érdemes ilyesmit intézni (ár-érték arány fontos)? Valamint milyen költségekre számíthatok? (gugliztam, de az infók elavultak)

Fontos még tudni, hogy a két szemem dioptriája különbözik (-4 és -4,5).

2011. szept. 19. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ofotertekbe, most 3 havi adagot megkapsz folyadekkal egyutt, ha regisztralsz a nagykontaktlencseproba.hu oldalon.'(ha nem pontosan irtam be a cimet akkor ofotert.hu es ott is latod h hol kell regisztralni) igazabol ez kezdesnek nagyon jo, arra h betanulj es kiprobald milyen. Ha kesobb mast szeretnel, meg mindig valthatsz.
2011. szept. 19. 18:35
 2/6 A kérdező kommentje:

öhm, nem használok Apple termékeket :D [/vicc]

várok további válaszokat, még másnak is jól jöhet, ha tud 'mazsolázgatni'

2011. szept. 19. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Bemész Ofotértbe, megkérdezed van-e ingyenes vizsgálat kontaktlencséhez, ha nincs akkor menj máshova hátha ott van. Mindig van valahol:D

Kontaktlencséből nem mind jó mindenkinek, olyat kapsz ami a te szemednek megfelel majd. Hogy ez mennyibe kerül nem tudni. Az biztos hogy rögtön két dobozzal kell rendelned mivel különböző a két szemed.

Sokat spórolhatsz ha folyadékot nem optikusnál, hanem Rossmannban veszel. Ott csak 700 ft.

Az én kontaktlencsém 3 hónapra 6000 ft. De van olcsóbb meg drágább is, meg van diákkedvezmény is sok helyen.

2011. szept. 20. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Amit én használok, 6 hónapra 18 000 Ft, + a folyadék mondjuk kéthavonta 2 500 Ft. Nekem nagyon bevált, sokkal kényelmesebb, mint a szemüveg, és jobban is látok vele.
2011. szept. 29. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
2011. szept. 29. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, túl hamar nyomtam a küldésre.

Tehát: itt a legolcsóbb és megbízható is, ellentétben az interneten való rendelésnél. Ahogy írják is, a budapesti üzletben kontaktlencse is van.

2011. szept. 29. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!