Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől vörösödik be a szemem?

Mitől vörösödik be a szemem?

Figyelt kérdés
Kontaklencsét hordok mindkét szemem minuszos. Többször is be vörösödik a szemem mostanában(inkább a bal) a barna réz körül és a fölött egy nagyobb helyen. Mitől lehet ez? Az orvos ajánlott visine cseppet az használ ha gyengén vörös, de a kamilla sem jó, meg van egy ciloxan nevü cseppem is de ha berakom a lencsét nem sokára viszajön a vörösség. Tudnátok ajánlani házi gyógymódot. Köszönöm.
2011. szept. 19. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Használj műkönnyet. Ha nem oldódik meg a promlémád, beszéld meg az optikusoddal, szemészeddel. Sajnos az is lehet, hogy nem bírja a szemed a lencsét, bár ez a mai lencsék mellett már nagyon ritka, de ne kockáztass.
2011. szept. 19. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:
A visine t felejtsd el kezdesnek, mert az a szemcsepp arra jo, hogy osszehuzza a felso reszen levo ereket, de par ora mulva elmulik a hatasa es a szemed ugyanolyan csunya. Meg abban sem vagyok h lehet lencse melle csepegtetni, de mivel meg soha nem vettem ilyet ezert ezt nem tudom. Am esetleg kiprobalhatnal mas tipusu lencset, olyat aminek nagy az oxigen atereszto kepessege, 125 dk/t ertek felett van. Vagy ha az sem, akkor pihentesd egy darabig a szemed, tehat ne lencsezz 1-2 hetig.
2011. szept. 19. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!