A szemem alatt van egy dudor már nagyon régóta mitől lehet ez? Mínuszos mindkét szemem lehet emiatt? A szemorvosom ezt mondta, hogy lehetséges, hogy emiatt van dudor ott.
Egyébként nem tudom hogy magyarázzam el. De van egy üreges rész a szemünk alatt, az orrhoz közel.
Arc csontüreg azt hiszem.
Elmentünk egy másik dokihoz, de ő sem mondott semmi használhatót. Azóta sem múlt el, valamilyen orr spray-t vettünk azt mondta azt használjam de nem használt az sem.Szóval...
Mitől lehet? CSak a bal szemem alatt van. A jobb oldal alatt is van de az kisebb jóval.
BIZTOS, hogy nem a mínuszos szem miatt van. Nekem nincs semmilyen dudor. És az orrspray sem segít ezen.
Nem tudom, hogy lehetne belelátni az arcba, ultrahanggal vagy ilyesmivel, de meg kéne nézetni, mi az.
Árpa az kívűlről szokott lenni nem? De nekem amúgy belülről van. .szóval nem látszódik kivülről csak annyi, hogy ott van valami dudor..
Egyébként eszembe jutott röntgent csináltattunk de az a doki még azt mondta, hogy az allergiám miatt is lehetséges, hogy ott lehet egy ilyen dudor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!