Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mivel töröljem meg a szemüvege...

Mivel töröljem meg a szemüvegemet?

Figyelt kérdés

Már teljesen foltos és ujjlenyomatos.

A zsepiről azt mondják, hogy karcolja a lencsét az a puha ruha meg nemnagyon használ.

Előre is köszönöm! :)

2009. ápr. 21. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a csap alatt bevizezem, aztán zsebkendővel megörlöm. Még egyáltlán nem csikartam össze.
2009. ápr. 21. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem a szemüvegtörlőkendő bevált... szerintem próbálj ki még egyet és vedd meg, ha jó. ha nincs nálam és pamut pólóval szoktam pl, mert az van rajtam...
2009. ápr. 21. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:

5-600 ft ofotértben egy szemcsitörlőkendő, pöpec tokot is kapsz hozzá ;)

nekem a víz/puha pamutrongy kombinációtól 2 év alatt teljesen használhatatlanná karcolódott az előző szemüvegem, lehet csak nekem ilyen pocsék minőségű...

2009. ápr. 21. 21:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. ápr. 22. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
én újabban ilyen lötyit használok heti egyszer kell vele átdörzsölni a szemüveget és nagyon jó szerintem..mondjuk naponta tisztitom meg vele de nagyon szép lesz sehol egy ujjlenyomat. Régebben 500 ftos kenddőt használtam én azt nemszerettem. És jól hallottad a zsepi egy katasztrófa semmit nem használ.
2009. jún. 3. 20:10
 6/7 anonim válasza:
én OPTICLEAN-t használok ez egy német termék,amely nagyon jó hatással van az üvegre nem karcolja és több napig tisztán tartja a szemüveget!
2009. jún. 7. 19:13
 7/7 anonim válasza:
Én is törlőkendőt használok,de időnként ablakpucolóval clin/befecskendezem az üvegeket és úgy törlöm át a kendővel.Nagyon szép tiszta lesz tőle,Az ablaküveg is szép tiszta,nem igaz? Ezt magamtól találtam ki,és bevált.
2010. febr. 13. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!