Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez tényleg igaz? Ingyen 3...

Ez tényleg igaz? Ingyen 3 havi kontaktlencse? Nincs benne valami átverés?

Figyelt kérdés

[link]

A ofotértnek ez az új akciója, el sem nagyon hiszem, hogy ingyen adnának mindent.. utána nincs valami kötelezettség?

Mert egyébként nagyon jól hangzik.

Ti elmennétek?

2011. aug. 28. 11:14
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Hú ez nekem is jól jönne! Viszont én már használtam kontaktlencsét, az baj? Azokra is vonatkozik ez az akció akiknek volt már lencséjük? Van valaki aki szintén használt már és elment? Leírná hogy ez számít-e?
2013. jún. 1. 19:43
 22/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha nem ofoban vetted akkor nem kell nekik mondani hogy használtál, ha meg igen akkor annyit mondasz hogy láttad ezt az akciót és érdekelne, mert pont váltani szeretnél így kipróbálnád ezt a lencsét.
2013. jún. 2. 08:22
 23/24 szabita válasza:
Igaz...de ha cilinderes a szemed, akk cseszheted..:/ én ma voltam, és a szemvizsgálat után közölték, hogy cilinderesre nincs akció...plusz még a szemem mérete sem volt okés...xDDD vicc...
2013. jún. 4. 15:38
 24/24 smartinnyo válasza:

Én most akadtam erre a témára, mivel most 'kattantam be', hogy nekem színező lencse kell nyárra :) ám nyilván már lecsúsztam erről az akcióról amiről itt szó van...

Viszont!!

Arra jó volt elolvasni az összes választ, hogy elmondhassam: őszinte szívvel gratulálok mindenkinek, mert eddig még ilyen normális - mi több, kedves - hangvételű üzeneteket még nem olvastam a gyakorikérdéseken! Kellemes volt úgy olvasni, hogy nem háborított fel egyetlen epés vagy sértegető megjegyzés sem, és nyoma sem volt itt a bunkóságnak!

Szóval tényleg le a kalappal mindannyiótok előtt, nagyszerű emberek vagytok! :)

Kívánom, hogy a segítőkészségetek háromszorosan meghálálva térjen vissza hozzátok az életben.

2014. júl. 12. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!