Ez valóban így van?
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok. Szemüveges. Messzire nem látok. A leggyöngébb szemüveget igénylem. Szóval elég jók a szemeim. Az igaz , hogy ha folyamatosan fogom viselni ( otthon , suliban , kint stb) akkor a szemeim megjavulnak?2011. aug. 25. 17:40
1/4 anonim válasza:
Én sem látok messzire -1es szemüvegem van. Egy idő után, ha nem is 100%osan de jelentősen javulni fog.
2/4 anonim válasza:
Van rá esély. 12 éves korom óta vagyok szemüveges én is a leggyengébbel kezdtem, mára romlott a látásom és belső kancsal is vagyok (nem tom mi a spec neve, az a lényege, hogy az emberek nem is látják, hanem a lencsén kell vmit elforgatni 90fokkal)
21/L
3/4 anonim válasza:
Hát a leggyengébb szemüveg az a + vagy - 0,25-ös dioptria, és ezt mondjuk még nem hinném hogy feltétlenül kell korrigálni, esetleg ha az életedben fontos szerepet játszanak a nagyon távoli képek bogarászása.
4/4 Lin71 válasza:
Semmi sem biztos, nem garantált, de előfordulhat. Én is szemüveges vagyok, nekem romlott a szemem, pedig odafigyeltem midnenre: kevés fénynél való olvasás, túl közeli tv/képernyő etc...
Nem egyenesen arányos a viselés a javulással, de van rá esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!