Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Muszáj elmennem szemészetre is?

Muszáj elmennem szemészetre is?

Figyelt kérdés
Soha nem volt szemüvegem úgy tervezem nem is lesz. De muszáj lesz valamivel korrigálni a látásom. Én kontaktlencsére gondoltam...úgy néz ki, hogy az a praktikusabb. Lehet olyat, hogy szemüveget nem veszek csak lencsét? Illetve akkor már a szemészetre sem mennék el hanem az egyik optikai boltban vennék lencsét. Ott elvileg számítógéppel tudják megvizsgálnia szemem. Tehát lehet így csinálni? Vagy mondhatok erről a tervről?
2011. aug. 24. 21:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

az előadó mondta a körülbelüli árakat

ezek alapján számoltam

a szemüvegnél ő is 10000-et mondott ami már jobb, de a keretet nem számoltam bele ez igaz, az olyan drága lenne?

a lencse árakat a neten néztem, az olyan 6-7 ezer amit számoltam.

és van még a tisztító meg valami mű könnyet is mondott, hogy kell az kb. együtt a kettő 3000.

a tartó se olyan drága...pár száz forintért láttam.

Én így számoltam. De akkor ez nem reális ár?

Majd kiderül :D

2011. aug. 27. 08:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem kifejezetten... A keret az, ami tőled függ, hogy milyet választassz, lehet jót találni olcsóbban is. Persze itt is nagyon változatos az árkategória, de szerintem ott is számolj rá egy 10est.

Egy ismerősöm 50ért vette a Hugo Boss keretét úgyhogy inkább ne nagyon nézz el a márkásabb keretek felé...:D

2011. aug. 27. 11:18
 13/13 A kérdező kommentje:

nem az a típus vagyok, aki márkás dolgokat tud csak hordani :D

de ha belegondolok akkor ha ott a lencse, akkor a szemüveg szerintem teljesen mindegy hogy hogyan néz ki...azt csak ritkán kell hordani. De nyilván azért nem szeretnék olyan szemüveget, mint ami a nagyapámnak van :D

2011. aug. 27. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!