-0,75-ös szemüveg, van rá esély, hogy megjavul a szemem?
Nemrég kaptam,egy ilyen szemüveget.
Van e rá esély,hogy javul a szemem?
én is ennyivel kezdtem, azóta 2 dioptriáig jutottam, 20 éves korom körül megállt a romlás, ez általában így van, és időskori romlásig stagnál kb.
Javulni tényleg nem fog. És hordd, én ennyivel már a rendszámokat nem láttam, meg a táblát, stb. Javulni csak műtéttől tud, de arra meg nem érdemes költeni, és ha fiatal vagy, akkor még úgyse lehet. :s
na akkor leirom az igazságot: a szemüveg egy gyógyászati segédeszköz,ami PÓTOLJA a hiányos funkciókat (jelen esetben az éles látást) . csak fizika az egész,nem rontja,és nem is javitja a szemet,egyszerűen csak látsz vele.
Aki ezt nem hiszi,az olvasson utána a témának,de egyébként ha jól emlékszek 7.-8. osztályos fizika tananyag kb.
szemüvegtől sem romlani, sem javulni nem fog a szemed - az csak egy segédeszköz, pont olyan, mint egy mankó - a lábad sem a mankó használatától romlik
romlani a ROSSZ szemüvegtől romolhat a szem és az alapbetegségtől vagy egyszerűen az öregedéstől ill attól, hogy nem használod a felírt szemüveget
javulni meg csak műtéttől fog
"Ezt az egész kérdést azért tettem fel,mert azt mondta a szemészete a nő,hogy hordjam fél évig,és az is lehet,hogy nem kell többet hordanom,de az is lehet,hogy tovább romlik.
" ez így is van, ha még gyerek vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!