Tényleg ilyen drága mulatság a kontaktlencse?
Én nem szeretem a szemüveget, ezért szeretnék kontaktlencsét, de tényleg havi 10ezer FT-be kerül? (mert a tisztító folyadék meg ha elfogy stb)
Tényleg havi 10-15 ezer FT-ot kell költenie annak aki kontaktlencsét szeretne szemüveg helyett?
Vagy van olcsóbban is? Mert nekünk az üzletbe mondta az eladó hogy havi 10ezer FT. Ez igaz?
Akinek van kontaktlencséje az elmondaná mennyibe került a készlet és mennyit fizet havonta?:\ Köszi!
(még vmi: vezetésnél ha az van a papíron h csak szemüvegbe vezethetek az a kontaktlencsét engedélyezi, vagyis az is szemüvegnek minősül?)
Lencsét internetről fél áron megkapod. Folyadékot Rossmannból 700 ft-ért (3 hónapra elég minimum). Optikusnál minden drága, ott nem éri meg ez tény. Oda csak a vizsgálat miatt kell menni.
Az én kontaktlencsém 5500 ft/3 hónap. Ez az egyik legjobb fajta. Ha tórikusat (cilinderes) veszek akkor 8500 ft/ 3hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!