Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A szemüvegetek mennyibe...

A szemüvegetek mennyibe került ( keret+lencse)?

Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 19:39
1 2
 11/17 Adri_069 válasza:
ja és hozzá tenném hogy k.rva jól néz ki alapjában és rajtam is ;DD
2011. aug. 19. 20:47
 12/17 A kérdező kommentje:
értem.köszi mindenkinek. hugomnak 32volt ...12 a lencse,az is visszaverésmentes meg egy csomó extra rajta...az enyém tuti több lesz kb -4 es a szemem...
2011. aug. 20. 01:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Nagyon vigyázni kell a szemüveg vásárlással, mert olyan rejtett dolgokat számolnak fel, hogy én pl. majdnem elájultam legutóbb.

Igy mondták.

A keret 5.000.- az üveg 2.500,-

Na gondoltam 15.000,- ból kijön a kettő, az olvasó és az utcai.

Fenéket!

A számlán feltüntetve látom, hogy 23.000,- Ft.

Mondom! Hogy a fenébe jött ki ez a hatalmas összeg, mikor nem is szalonba mentem, hanem az SZTK.-ba váltottam be?

Azt mondja a hölgy szemrebbenés nélkül, hogy mind két üveg dioptriára csiszolása 4 - 4.000,- Ft.

Így történt, hogy most olyan drága szemüvegeim vannak, hogy ilyen még nem volt soha.

Semmi sincs már SZTK. ra.

2011. aug. 20. 12:45
 14/17 anonim válasza:
nekem egy évvel ezelött a vison expressben vagy hol 44 ezer volt keret lencse nap elleni cuccal meg mindenféle kütyüvel.;)
2011. aug. 23. 14:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Húzós. Akkor 50 környékén vigyek magammal és nem esek pofára ...
2011. aug. 23. 16:47
 16/17 anonim ***** válasza:

72ezer, ha jól emlékszem, vagy 79? Már nem tudom. :S De akcióban kaptam hozzá napszemcsit, kerettel, lencsével, mindennel, a kettő külön több lett volna sajnos ennél is.

Azt meg nem tudom, miért kell felháborodni, hogy a csiszolást nem ingyen csinálják, mégse szeretetszolgálat, a keret ára a keret ára, a lencséé pedig a lencse ára, ezen nem sokat keresnek. Az, hogy a TB nem állja, az állam hibája maximum. Én mindig előre kiszámoltatom, hogy mennyi lesz, szépen levezetik előttem papíron, számológéppel is, hogy lencse alapból, vékonyított ennyi, ilyen és ilyen rétegek ennyibe fájnak. Munkadíj ennyi, nekem összesen mennyit kell fizetni, előleg általában 50%, de úgy kb. 10ezerrel legtöbb helyen el van intézve, a többit átvételkor. Így még sose estem pofára, kérdezni kell, nem reklamálni.

2011. aug. 24. 12:48
 17/17 anonim válasza:
Nekem 30E körül volt 1 éve januárban...
2011. aug. 24. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!