Hogyan lehet nekem így majd dolgozni?
Az a baj, hogy színész akarok lenni, és hát... tudjátok, egy színészt se látsz szemüveggel a színpadon, kivéve ha nincs a szerepéhez öltözve. A szemem már hatosnál van (messzire nem látok) és még csak 13 vagyok, és még 13 évet kell várnom addig, amíg megjavítsák a szemem. Sőt, addig lehet hogy romlik is a duplájára és akkor nem is tudják már 100 százalékosra meglézerezni a szemem. Kontaklencsét nem nagyon adhatnak nekem, sőt, lehet addigra amikor kaphatok kontaklencsét, már túl nagy lesz a dioptriám. Így szerintetek nem lesz hátrányom úgy mindenben? Szemüveg nélkül talán tudnék játszani, de azért az borzasztó dolog lenne.
lécci normális válaszokat
Szerintem nem lesz abből hátrányod.
A próbákon ugyanúgy rajtad lehet, talán még főpróbán. Arra az egy-másfél órára, amíg előadás van, biztosan tudod mellőzni. :)
Sok sikert!
mire odakerülnél, hogy színész lehess, addigra már kontaktlencséd is lehet. ne aggódj már. túlspilázod a dolgokat. amúgy meg koránt sem biztos, hogy romlani fog a szemed. az enyém már 4 éve ugyanolyan.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!